Bedrijfsprofiel

BFK trailers B.V. is sinds 1998 actief als importeur van getrokken materiaal. Tot eind 2009 exclusief als importeur(h.o.d.n. Samro Nederland) van Samro aanhangwagens en opleggers.
Onze gestaag groeiende klantenkring en de economische omstandigheden hebben er ons toe aangezet het leveringsprogramma sterk uit te breiden. In beginsel is BFK trailers B.V. opgericht als
extra pijler onder de aandeelhoudende carrosseriebedrijven Booi Karrosserieën B.V. en Feld Carrosserie B.V.
Deze bedrijven zijn een belangrijke factor voor BFK trailers B.V. omdat zowel de afleveringen als de gehele aftersales door deze bedrijven worden uitgevoerd.
Door de introductie van een tweede importeurschap in de vorm van de Duitse Fliegl-range is de basis verder versterkt.
Tot begin 2016 lag de verkoop van BFK trailers in handen van de voormalig directeur van BFK trailers, Kor Groeneveld.
Kor Groeneveld is eind februari 2016 met pensioen gegaan. Vanaf die datum is de verkoop overgegaan in de zeer ervaren handen van; voor Zuid Nederland, Booi Karrosserieën, Remko de Jonge en voor Noord Nederland, Feld Carrosserie, Guido Mantel en Nigel Hale.

BFK Trailers B.V.

Importeur van Fliegl aanhangwagens en opleggers. Sinds 1998 actief in deze sector. Het is een handelsbedrijf die gebruik maakt van de aanwezige faciliteiten van Booi Karrosseriën B.V. en Feld Carrosserie B.V. BFK Trailers B.V. bedient zelfstandig alle markten van transport. De professionele beroepsvervoerder tot en met de eigenrijder en eigen vervoer plegende bedrijven zijn de doelgroepen. Dit betekent in de praktijk: van standaard tot maatwerk.

Booi Karrosserieën B.V. te Zwijndrecht

Dit tradionele carrosseriebedrijf bestaat sinds 1946 en is uniek allround. In tegenstelling tot menige branchegenoot is het bedrijf altijd uit geweest op onafhankelijkheid en diversiteit van producten. Men gaat speciaalbouw niet uit de weg en doet daar op een verantwoorde manier ontwikkeling in. Voor de meest gangbare “standaard” carrosserieën wordt samengewerkt met diverse leveranciers door wie prefab delen worden geleverd. Hierdoor is men in staat nagenoeg elke klantensoort te bedienen. Naast de productie van laadbakken worden alle disciplines met betrekking tot de aftersales aangeboden. Met een eigen spuiterij, stralerij, timmerwerkplaats, laadkleppenservice met LPK, algemene reparatieafdeling en APK biedt het bedrijf een geweldig pakket waarin iedere gebruiker zich thuis voelt.

Voor een nadere kennismaking kijkt u op: www.booi.nl

 

Feld Carrosserie B.V. te Hoorn

Feld Carrosserrie B.V. is eveneens een familiebedrijf en bestaat sinds 1960. Het bedrijf bedient een groot deel van de transportklanten in de regio West-Friesland. Naast de veelal naar klantwens opgebouwde carrosserieën is de trailertak van het bedrijf uitgegroeid tot misschien wel één van de belangrijkste pijler van dit bedrijf. In 2007 is het naastgelegen pand aangekocht en is samen met het bestaande gebouw omgevormd tot een prachtig geheel. Naast het nieuwbouw carrosserie gedeelte biedt het een zeer goed ingerichte ” one stop shop”  werkplaats voor complete onderhoud (o.a. LPK, APK1) en reparatie aan trailers en een eigen truckspuiterij. Tevens beschikken zij over een 24/’7 storingsdienst met Europese dekking.

Feld Carrosserie is traditioneel sterk vertegenwoordigd in de sector levensmiddelenvervoer, daarnaast zijn o.a. koelvervoerders veel geziene klanten binnen Feld, waardoor er veel expertise is opgebouwd binnen dit segment van vervoer.

Voor een goed beeld van de activiteiten binnen Feld Carrosserie B.V. kijkt u op: www.feld.nl

Adres

Voor Zuid Nederland Voor Noord Nederland
Booi Karrosserieën BV Feld Carrosserie BV
Mandenmakersstraat 6 Electronweg 6 HN80
3334 KE Zwijndrecht 1627 LB Hoorn
Tel: 078 – 6100333
Tel: 0229 – 214375
Remko de Jonge: 06 – 53504319 Guido Mantel: 06 – 44149863
remko.dejonge@booi.nl guido.mantel@feld.nl
Nigel Hale: 06 – 20213940
nigel.hale@feld.nl